Contact

Contact Formulier

Heb je vragen en/of opmerkingen? Je kunt ons bereiken via magazine@nationalebullterrierdag.com of via het contactformulier.
Misschien staat je vraag ook tussen de Veelgestelde vragen?

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

veelgestelde vragen

Je vindt je abonnementsnummer in de bevestigingsmail van je abonnement die je in je inbox hebt ontvangen. Je kunt het abonnementsnummer ook vinden op het adresetiket van het magazine.

Nadat je je abonnement hebt afgesloten, ontvang je een bevestigingsmail binnen 5 werkdagen in je inbox. In deze bevestiging vind je de verwachte leverdatum van je eerste nummer. Kan je de mail niet vinden? Check ook je spam, mogelijk is de e-mail daar terecht gekomen.

Hieronder zie je de verschijningsdata van het NBTMagazine.
Je ontvangt het nieuwe nummer in de week van de verschijningsdata.

Editie 3: 15 januari 2024
Editie 4: 15 juli 2024
Editie 5: 13 januari 2025
Editie 6: 14 juli 2025

Nee, tenzij uitdrukkelijk anders vermeld zijn alle abonnementen tot wederopzegging en worden automatisch verlengd.

Opzeggen kan na de eerste actieperiode per e-mail, en minimaal 1 maand voor afloop van de abonnementsperiode. We maken het dan direct voor je in orde.

Woon je in België en neem je een abonnement op NBTMagazine? Dan betaal je verzendtoeslag van € 2,00 per nummer. Je betaalt dan voor een jaarabonnement (2 nummers) € 4,00 aan verzendtoeslag. Deze verzendtoeslag wordt automatisch bij de abonnementsprijs opgeteld.

Voor adressen in Nederland is de verzendtoeslag al bij de abonnementsprijs inbegrepen.

Ja, dat kan zeker! Kies voor een Cadeau abonnement en vul bij het bestellen van het abonnement onder verzendgegevens de gegevens in van degene die het cadeau-abonnement mag ontvangen. Je vult je eigen gegevens in bij factuurgegevens. 

Een cadeau-abonnement loopt altijd automatisch af.

Als abonnee krijg je als eerste een e-mail met daarin het nieuwe nummer. Een digitaal magazine kun op je desktop, tablet of telefoon lezen, lezen waar en wanneer u wilt. Wel zo handig!

Ook krijg je als abonnee toegang tot het digitale platform waar je zowel de nieuwste editie als voorgaande edities kunt lezen en/of downloaden. Je hoeft alleen de volgende stappen te volgen:

De login-gegevens ontvang je binnen 5 werkdagen na het bestellen van je abonnement in je mail. 

Wij verzenden een los nummer binnen 1 tot 2 werkdagen via PostNL. U ontvangt deze door de brievenbus. Heeft u meerdere losse nummers besteld, dan krijgt u uw bestelling in een duurzaam brievenbuspakje. U ontvangt dan een mailtje met uw track and trace code waarmee u uw bestelling zelf kunt volgen. U hoeft hiervoor niet speciaal thuis te blijven.

PostNL geeft de volgende berzorgtermijnen, per land, aan op hun website:
– Nederland, 1 tot 4 werkdagen
– België, 2 tot 4 werkdagen

Scroll to top